Als je doof én blind wordt…
wat kun je dan nog?

 

Langzaam verlies ik mijn 2 zintuigen waarmee ik communiceer en zelfstandig kan functioneren. Ik leef in een continu proces van incasseren, accepteren, aanpassen en de vraag ‘wie ben ik dan nog?’

Reden genoeg om alles uit het leven te halen wat er in zit! Mijn gezin met 2 prachtige dochters, studies, carrièrekansen en mijn eigen bedrijf laten me elke dag intens genieten van het leven.

U bent vast ook bekend met tegenslagen in het leven. Juist deze levenservaring vormt je karakter, maakt je uniek en verdient het om gezien te worden! Als spreker inspireer ik mensen hun unieke talenten te ontdekken vanuit de tegenslagen in hun leven en deze te benutten in hun werk.

 

NEEM CONTACT OP VOOR INSPIRATIE OP MAAT

LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES | WORKSHOPS

SALES & CONSULTANCY

SALES & CONSULTANCY

Verkoop jezelf naast je product of expertise

HR & ARBEID

HR & ARBEID

Gebruik je tegenslag als jouw unieke talent

ZORGSECTOR

ZORGSECTOR

Creëer vertrouwen door connectie

Joyce neemt haar publiek aan de hand van persoonlijke verhalen en levenslessen mee in haar visie. Doordat zij zich vooraf in haar publiek verdiept is ieder verhaal maatwerk. De hoofdthema’s in haar verhaal zijn:

Tegenslagtalent | Authenticiteit | Leiderschap | Vertrouwen | Samenwerken | Hulp vragen

 • Joyce neemt je op een heel persoonlijke wijze mee in haar leven en wat verandering voor haar betekent. Anders kijken naar kansen en anders omgaan met bedreigingen. En als zij dat kan, dan is het voor velen van ons een koud kunstje. 
  Mattijs HooglanderCEO | ABN Amro Pensioenfonds
 • Het verhaal van Joyce raakte me diep. Een voorbeeld hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, valt en opstaat, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Joyce weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave VenmansCOO Business Support Functions KPMG
 • Wat mij bij Joyce als spreker opviel is de ‘kalmte’ en ‘helderheid’ waarmee ze over de kwetsbaarheid in haar persoonlijke leven spreekt. Tegelijkertijd gidst ze je als toehoorder met haar woorden ongemerkt naar diepten in je gevoel waar je ook je eigen kwetsbaarheid beleeft en meestal niet snel mee voor de dag zal komen. Haar hele verhaal is een krachtige uitnodiging om dát juist wel te doen, omdat het je leven én werk veel meer diepgang en betekenis geeft en deuren opent die anders niet opengaan. Een aanrader voor wie naar een spreker zoekt die weet te motiveren én te verbinden.
  Menno AardewijnBusiness Consultant | UWV
 • Joyce laat zien hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Ze weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave VenmansCOO Business Support Functions KPMG
 • De manier waarop Joyce het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. Wat ik het meest gewaardeerd heb in onze samenwerking is dat Joyce graag meedenkt in het bereiken van ons doel. Ook als dit betekent dat ze haar aanpak moet veranderen om van meerwaarde te zijn deed ze dat graag. Bij ons betekende dat het begeleiden van een ervaring. De ideeën vlogen over de tafel en een echte “can-do” attitude was daarbij van grote impact. We hebben als gevolg niet alleen geluisterd & gevoeld, maar ook zeker ervaren hoe het (een klein beetje) is om in Joyce haar schoenen te lopen. Gedurende het hele proces en sessie was Joyce actief mensen bij het verhaal aan het betrekken en oprecht geïnteresseerd in wat het voor hen betekende. De eind evaluatie van haar sessie was ontzettend goed met een 4.8 uit 5 (85 deelnemers). Absoluut een aanrader dus!
  Jelle KleijnMedical Affairs Lead Amgen
 • VOOR EEN TOPWEBINAR DIE BIJ (JOU) BLIJFT Als er iemand is die vanuit de praktijk kan vertellen hoe valt om te gaan met veranderingen, dan is dat Joyce wel. Haar indrukwekkende levensverhaal staat daar borg voor. Energierijk inspireert zij in haar webinar. Over veerkracht, over kansen en over wendbaarheid. Voor organisaties en belangrijker nog: voor de mensen die er werken. Haar motto: onderuit of vooruit. Wat heb ik er ontzettend veel en blijvend van geleerd!
  Arri HartogDirecteur Gemeentebelastingen en basisinformatie & Onderzoekscentrum | Drechtsteden

MEER
MEDIA

Joyce de Ruiter Media