Als je doof én blind wordt…
wat kun je dan nog?

 

Langzaam verlies ik mijn 2 zintuigen waarmee ik communiceer en zelfstandig kan functioneren. Ik leef in een continu proces van incasseren, accepteren, aanpassen en de vraag ‘wie ben ik dan nog?’

Reden genoeg om alles uit het leven te halen wat er in zit! Mijn gezin met 2 prachtige dochters, studies, carrièrekansen en mijn eigen bedrijf laten me elke dag intens genieten van het leven.

U bent vast ook bekend met tegenslagen in het leven. Juist deze levenservaring vormt je karakter, maakt je uniek en verdient het om gezien te worden! Als spreker inspireer ik mensen hun unieke talenten te ontdekken vanuit de tegenslagen in hun leven en deze te benutten in hun werk.

 

NEEM CONTACT OP VOOR INSPIRATIE OP MAAT

LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES | WORKSHOPS

SALES & CONSULTANCY

SALES & CONSULTANCY

Verkoop jezelf naast je product of expertise

HR & ARBEID

HR & ARBEID

Gebruik je tegenslag als jouw unieke talent

ZORGSECTOR

ZORGSECTOR

Creëer vertrouwen door connectie

Joyce neemt haar publiek aan de hand van persoonlijke verhalen en levenslessen mee in haar visie. Doordat zij zich vooraf in haar publiek verdiept is ieder verhaal maatwerk. De hoofdthema’s in haar verhaal zijn:

Tegenslagtalent | Authenticiteit | Leiderschap | Vertrouwen | Samenwerken | Hulp vragen

 • Het verhaal van Joyce raakte me diep. Een voorbeeld hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, valt en opstaat, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Joyce weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Robert SchulzeBusiness coach en Partner | The Growth Factory
 • Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeammanager Aegon
 • Joyce haar verhaal sloot precies aan bij onze verwachting. Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeamleider | Aegon
 • Zeer indrukwekkend verhaal waarin Joyce haar persoonlijke levenservaringen op een zeer kwalitatieve en relevante manier koppelt aan concrete bedrijfs -cultuur adviezen en persoonlijke levenslessen. Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo’n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien. Weet zeker dat niemand van de aanwezigen dit verhaal zal vergeten en ben er van overtuigd dat zowel ons bedrijf als iedere toehoorder hier iets goeds mee kan doen in de toekomst. Voor ieder bedrijf dat een goede bedrijfscultuur serieus neemt kan ik een presentatie door Joyce van harte aanbevelen.
  Mark de WitteCEO De Kuyper Royal Distillers
 • Ik denk dat het nog nooit zo stil is geweest op ons kantoor. Joyce heeft natuurlijk een bijzonder persoonlijk verhaal, maar ze is bovendien een zeer goede spreker, met rust, emotie en humor. Ik vond het heel bijzonder en de collega’s met mij. Als je op zoek bent naar een verhaal over persoonlijke keuzes en kracht, over zelf regie nemen, en over de positieve kant van negatieve ervaringen: vraag Joyce!
  Sanne ScholtenDirecteur LKCA
 • De manier waarop Joyce het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. Wat ik het meest gewaardeerd heb in onze samenwerking is dat Joyce graag meedenkt in het bereiken van ons doel. Ook als dit betekent dat ze haar aanpak moet veranderen om van meerwaarde te zijn deed ze dat graag. Bij ons betekende dat het begeleiden van een ervaring. De ideeën vlogen over de tafel en een echte “can-do” attitude was daarbij van grote impact. We hebben als gevolg niet alleen geluisterd & gevoeld, maar ook zeker ervaren hoe het (een klein beetje) is om in Joyce haar schoenen te lopen. Gedurende het hele proces en sessie was Joyce actief mensen bij het verhaal aan het betrekken en oprecht geïnteresseerd in wat het voor hen betekende. De eind evaluatie van haar sessie was ontzettend goed met een 4.8 uit 5 (85 deelnemers). Absoluut een aanrader dus!
  Jelle KleijnMedical Affairs Lead Amgen

MEER
MEDIA

Joyce de Ruiter Media