HOME – OUD TOT 02-2020

Als je doof én blind wordt…
wat kun je dan nog?

 

Langzaam verlies ik mijn twee zintuigen waarmee ik communiceer en zelfstandig kan functioneren. Ik leef in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om?

We hebben allemaal met elkaar gemeen dat we continu te maken hebben met verandering. Is het niet in ons privéleven dan is het wel in ons werk.

Hoe ga jij om met verandering? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst? Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Met mijn verhaal inspireer ik professionals, ondernemers, managers en medewerkers hoe weerbaar en wendbaar te zijn voor verandering.

NEEM CONTACT OP VOOR INSPIRATIE OP MAAT

LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES

LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS

LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS

Gebruik je persoonlijke verhaal in jouw rol als leider om anderen te inspireren open te staan voor veranderingen

VAKINHOUDELIJKE & UITVOERENDE PROFESSIONALS

VAKINHOUDELIJKE & UITVOERENDE PROFESSIONALS

Ontdek je menswaarde en word wendbaar

Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook haar eigen veranderproces. Doordat ik mij vooraf in mijn publiek verdiep staat jullie verandering altijd centraal in mijn verhaal.
Ik combineer mijn levensverhaal met diverse trends en wetenschappelijke theorieën.
Mijn lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek. Hierbij geef ik het publiek een persoonlijk inzicht mee die men direct en eenvoudig in de praktijk kan toepassen.
De hoofdthema’s in mijn verhaal zijn:

Verandering | Wendbaarheid | Duurzame inzetbaarheid | Authenticiteit | Leiderschap | Samenwerken

 • Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
  Florien de NijsHR Director KPMG Nederland
 • De manier waarop Joyce het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. Wat ik het meest gewaardeerd heb in onze samenwerking is dat Joyce graag meedenkt in het bereiken van ons doel. Ook als dit betekent dat ze haar aanpak moet veranderen om van meerwaarde te zijn deed ze dat graag. Bij ons betekende dat het begeleiden van een ervaring. De ideeën vlogen over de tafel en een echte “can-do” attitude was daarbij van grote impact. We hebben als gevolg niet alleen geluisterd & gevoeld, maar ook zeker ervaren hoe het (een klein beetje) is om in Joyce haar schoenen te lopen. Gedurende het hele proces en sessie was Joyce actief mensen bij het verhaal aan het betrekken en oprecht geïnteresseerd in wat het voor hen betekende. De eind evaluatie van haar sessie was ontzettend goed met een 4.8 uit 5 (85 deelnemers). Absoluut een aanrader dus!
  Jelle KleijnMedical Affairs Lead Amgen
 • Ik denk dat het nog nooit zo stil is geweest op ons kantoor. Joyce heeft natuurlijk een bijzonder persoonlijk verhaal, maar ze is bovendien een zeer goede spreker, met rust, emotie en humor. Ik vond het heel bijzonder en de collega’s met mij. Als je op zoek bent naar een verhaal over persoonlijke keuzes en kracht, over zelf regie nemen, en over de positieve kant van negatieve ervaringen: vraag Joyce!
  Sanne ScholtenDirecteur LKCA
 • Het verhaal van Joyce raakte me diep. Een voorbeeld hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, valt en opstaat, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Joyce weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave VenmansCOO Business Support Functions KPMG
 • Fenomenale performance!
  Albert ArpCEO Jaarbeurs
 • Ik heb zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert. Niet alleen is Joyce een ijzersterke spreker, maar zij is ook in staat om mensen te inspireren aan de hand van persoonlijke levenslessen. Joyce is authentiek en straalt een energie uit die onbeschrijflijk is. Ik ben zeer dankbaar dat ik de presentatie van Joyce heb mogen ervaren. Professioneel en uiterst inspirerend.
  Joop JansenChief Legal Officer | Partner in Compliance
 • Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven. Als spreker heb ik haar meerdere malen mogen horen en iedere keer was er weer dat kippenvel moment. Mocht je aan de slag gaan met je team, ze willen laten inspireren en tot nadenken zetten, dan is Joyce degene die je zoekt.
  Joost van de KampHR Director Jaarbeurs
 • Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeammanager Aegon

MEER
MEDIA