LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES | WORKSHOPS

SALES & CONSULTANCY

Consultants richten zich op verandering in organisaties van hun klant. Vertrouwen dat het advies van de consultant de investering waard is komt, naast vakinhoudelijke kennis, tot stand door een persoonlijke band, de ‘gunfactor’. Maar hoe veel laat een consultant van zichzelf zien?

Ziet hij zijn levenservaring als unieke kwaliteiten? Bewustwording en benutten van deze talenten zorgen voor een groei in authenticiteit, een versterking van de band met de klant en het persoonlijk vertrouwen, kortom een hogere gunfactor en sales.

Verkoop jezelf naast je product of expertise.

HR & ARBEID

Kern van haar verhaal is bewustwording van de waarde van de tegenslagen in ieders leven en dat deze kunnen worden gezien als unieke talenten. Resultaat is persoonlijke groei, verhoging motivatie, betrokkenheid en productiviteit en bredere inzetbaarheid.

Dit kan zijn voor een bijeenkomst gericht op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, re-oriëntatie op de arbeidsmarkt of re-integratie.

Gebruik je tegenslag als jouw unieke talent.

ZORGSECTOR

Joyce inspireert mensen aan de hand van persoonlijke levenslessen altijd mogelijkheden te zien.

Als zorgverleners deze visie delen met hun cliënten is het mogelijk om, ondanks bijvoorbeeld slecht nieuws, toch een positief gesprek te kunnen voeren. Dit maakt het werk leuker en de cliënten hebben meer vertrouwen in hun zorgverlener omdat zij een connectie voelen.

Creëer vertrouwen door connectie.

Social Return

Iedereen verdient de mogelijkheid te werken, ook als je een levensbepalende handicap hebt. Joyce werkt daarom samen met social return organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voorbeeld hiervan is Ctaste, een restaurant waarbij men dineert in het donker en wordt bediend door visueel beperkten. Dit kan in het restaurant in Amsterdam maar ook op een andere locatie naar wens. Het is mogelijk om een totaal evenement te verzorgen met een inspirerende lezing door Joyce, een lunch of diner en het volgen van workshops, en dat allemaal of gedeeltelijk in het donker.

U kunt deze investering verrekenen met uw social return budget en zo maatschappelijke impact maken gecombineerd met een inspirerend evenement voor uw organisatie.

Geïnspireerd geraakt? Volg Joyce online: