LEZINGEN – OUD TOT 02-2020

LEZINGEN | INSPIRATIESESSIES

Als spreker inspireer ik mensen aan de hand van persoonlijke levenslessen gecombineerd met diverse sales theorieën hun unieke talenten te ontdekken. Doordat ik steeds weer een stukje van mijn gehoor en zicht verlies leef ik in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? In mijn leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal. In mijn lezing deel ik de universele levenslessen die ik uit dit proces heb gehaald.
Mijn lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek. Ik geef mijn publiek een persoonlijk inzicht mee die men direct en eenvoudig in de praktijk kan toepassen.

 • Ik denk dat het nog nooit zo stil is geweest op ons kantoor. Joyce heeft natuurlijk een bijzonder persoonlijk verhaal, maar ze is bovendien een zeer goede spreker, met rust, emotie en humor. Ik vond het heel bijzonder en de collega’s met mij. Als je op zoek bent naar een verhaal over persoonlijke keuzes en kracht, over zelf regie nemen, en over de positieve kant van negatieve ervaringen: vraag Joyce!
  Sanne ScholtenDirecteur LKCA
 • Wat mij bij Joyce als spreker opviel is de ‘kalmte’ en ‘helderheid’ waarmee ze over de kwetsbaarheid in haar persoonlijke leven spreekt. Tegelijkertijd gidst ze je als toehoorder met haar woorden ongemerkt naar diepten in je gevoel waar je ook je eigen kwetsbaarheid beleeft en meestal niet snel mee voor de dag zal komen. Haar hele verhaal is een krachtige uitnodiging om dát juist wel te doen, omdat het je leven én werk veel meer diepgang en betekenis geeft en deuren opent die anders niet opengaan. Een aanrader voor wie naar een spreker zoekt die weet te motiveren én te verbinden.
  Menno AardewijnBusiness Consultant | UWV
 • De manier waarop Joyce het team geïnspireerd heeft was fenomenaal. Wat ik het meest gewaardeerd heb in onze samenwerking is dat Joyce graag meedenkt in het bereiken van ons doel. Ook als dit betekent dat ze haar aanpak moet veranderen om van meerwaarde te zijn deed ze dat graag. Bij ons betekende dat het begeleiden van een ervaring. De ideeën vlogen over de tafel en een echte “can-do” attitude was daarbij van grote impact. We hebben als gevolg niet alleen geluisterd & gevoeld, maar ook zeker ervaren hoe het (een klein beetje) is om in Joyce haar schoenen te lopen. Gedurende het hele proces en sessie was Joyce actief mensen bij het verhaal aan het betrekken en oprecht geïnteresseerd in wat het voor hen betekende. De eind evaluatie van haar sessie was ontzettend goed met een 4.8 uit 5 (85 deelnemers). Absoluut een aanrader dus!
  Jelle KleijnMedical Affairs Lead Amgen
 • Joyce laat zien hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen. Ze weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.
  Dave VenmansCOO Business Support Functions KPMG
 • Een groep mensen toespreken is één ding maar een groep mensen weten te raken, inspireren en in beweging krijgen, is een expertise. Joyce heeft ons laten zien dat iedereen unieke talenten en mogelijkheden heeft.
  Marianne Schimmel Business Consultant UWV
 • Indrukwekkend en inspirerend. Je kon in de zaal een speld horen vallen.
  Jan PolDirecteur BO Ecare
 • Wat een inspirerend verhaal! Hoe sta jij in het leven? Hoe ga jij om met alle veranderingen? We hebben er allemaal mee te maken, de wereld verandert in rap tempo. Ik kan je verzekeren dat iedereen kan leren van hoe Joyce omgaat met veranderingen en in het leven staat! Een pakkend en inspirerend verhaal. Zet iedereen aan het denken.
  Annemarij BoumaTeamleider Rabobank Utrecht
 • Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven. Als spreker heb ik haar meerdere malen mogen horen en iedere keer was er weer dat kippenvel moment. Mocht je aan de slag gaan met je team, ze willen laten inspireren en tot nadenken zetten, dan is Joyce degene die je zoekt.
  Joost van de KampHR Director Jaarbeurs
 • Fenomenale performance!
  Albert ArpCEO Jaarbeurs
 • Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
  Florien de NijsHR Director KPMG Nederland
 • Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.
  Hilbrand KlijnstraTeammanager Aegon
 • Ik heb zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert. Niet alleen is Joyce een ijzersterke spreker, maar zij is ook in staat om mensen te inspireren aan de hand van persoonlijke levenslessen. Joyce is authentiek en straalt een energie uit die onbeschrijflijk is. Ik ben zeer dankbaar dat ik de presentatie van Joyce heb mogen ervaren. Professioneel en uiterst inspirerend.
  Joop JansenChief Legal Officer | Partner in Compliance

LEIDINGGEVENDE PROFESSIONALS

Als we de voorzichtige voorspellingen moeten geloven verandert binnen 10 jaar een kwart van ons werk als gevolg van de robotisering. Dat betekent dat een groot deel van de mensen in jouw organisatie boventallig zal worden. Hoe gaan zij hier mee om? En hoe krijg jij jouw organisatie mee met de veranderingen die jij voor ogen hebt?

Gebruik je persoonlijke verhaal in jouw rol als leider om anderen te inspireren open te staan voor veranderingen

VAKINHOUDELIJKE & UITVOERENDE PROFESSIONALS

We hebben allemaal met elkaar gemeen dat we continu te maken hebben met verandering. Hoe wendbaar ben jij?
Laat je je leiden door angst en wacht je tot de noodzaak voor jou beslist?
Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst en zie jij veranderingen als kansen? En hoe kun je deze levenservaring benutten in zowel je privéleven als professional in je werk?

Ontdek je menswaarde en word wendbaar

Wilt u meer informatie of contact voor een boeking?

Neem dan rechtsreeks contact op via info@joycederuiter.nl of mijn contactpagina. Ik werk ook samen met de boekingsbureaus De V.I.P. Fabriek, De Spreker, ZijSpreekt, Spreek-buis, Athenas en TopSpeakers.

Zoekt u een locatie met meerwaarde?

Locaties met meerwaarde(n) is een portal met inspirerende toplocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze doen iets bijzonders voor cultuur, mens of natuur. Naast toplocaties, biedt de website ook diensten aan die je evenement meer betekenis geven.