Investering

Wat kost Joyce als
inspirerende spreker?

Investering

Boek Joyce als inspirerende spreker voor je bijeenkomst of evenement

Duidelijkheid vooraf, daar houden wij van. Graag geven we je een overzicht van de investering per dienst.

De reiskosten, reistijd en een telefonisch of online voorbereidingsgesprek zijn bij de genoemde prijzen inbegrepen, evenals het meedenken over de invulling van het totale programma.

Bij keynotes op locatie neemt Joyce als spreker haar eigen assistent mee voor praktische begeleiding i.v.m. haar visuele (en auditieve) beperking. Zo hoef jij als opdrachtgever je hier geen zorgen over te maken en kan Joyce haar energie volledig benutten om er een onvergetelijke bijeenkomst van te maken.

Boek nu de expert en spreker in verandermanagement

Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook haar eigen veranderproces. Doordat Joyce zich vooraf als inspirerende spreker in haar publiek verdiept staat jullie verandering altijd centraal in haar verhaal. Alle keynotes zijn voorzien van professioneel vormgegeven visuals. Joyce is altijd bereid om langer te blijven voor een Q&A en rekent hier geen meerprijs voor.

Vragen?

NEEM CONTACT OP

> Bekijk het aanbod lezingen en aanvullende opties

Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij het boeken van een inspirerende spreker?

LEES MEER OVER HET INVESTEREN IN EEN SPREKER

KEYNOTE | LEZING
VERANDERING & WENDBAARHEID

v.a. €3500,-

Keynote 20 - 60 minuten
Inhoud en tijdsduur op maat
KEYNOTE | LEZING
DIVERSITEIT & INCLUSIE

v.a. €3500,-

Keynote 20 -50 minuten
Inhoud en tijdsduur op maat

AANVULLENDE OPTIE
HET GELUID VAN STILTE

Op aanvraag

Totale tijdsduur 60 minuten
Vocale intermezzo’s van Hiske Bongaarts begeleid door gitarist Kas Lambers
AANVULLENDE OPTIE
EXPERIENCE

Op aanvraag¹

Zintuigprikkelend diner
of een doof-en-blind wandeling
Inhoud en tijdsduur op maat
AANVULLENDE OPTIE
WORKSHOP

€ 500,-

Keynote 30 - 60 minuten
Workshopelement 15 minuten

AANVULLENDE OPTIE
LEIDERSCHAPSSESSIE

v.a. €1500,-

Inspirerende aanvulling na lezing/keynote
Totale tijdsduur 2,5 uur
Interactieve sessie 1,5 uur
AANVULLENDE OPTIE
TALKSHOW

€1750,-

Totale tijdsduur min. 1,5 uur
Talkshow 45 minuten
Voorbereidende call 1 uur

1Omdat dit dusdanig veel maatwerk betreft is de prijs dat ook. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en bijbehorende investering. Neem contact met ons op.

Inspirerende spreker Joyce de Ruiter verandering leiderschap

Onderwerpen waar Joyce over spreekt

Verandering | wendbaarheid | mindset | veerkracht | duurzame inzetbaarheid | samenwerken | leiderschap | care vs. cure | patiëntencommunicatie | diversiteit & inclusie

BOEK JOYCE ALS INSPIRERENDE SPREKER

Bekijk aanbod en mogelijkheden

Niet horen Niet zien Niet zwijgen joyce de ruiter inspirerende spreker vrijstaand

Een goed doel steunen én een mooi cadeau voor je gasten?

Vergroot de impact en waardering van de bijeenkomst door de genodigden achteraf een exemplaar van het boek Niet horen Niet zien Niet zwijgen te geven.

De opbrengst van dit boek wordt gedoneerd aan Stichting Ushersyndroom. Zo geef je én een mooi cadeau én draag je bij aan het goede doel.

Reacties van opdrachtgevers

Mark Bijen

Een indrukwekkend verhaal door een indrukwekkende vrouw. Joyce is niet zo maar een spreker. Joyce is een bijzondere spreker. Als je je zo kwetsbaar kunt en durft op te stellen dan gebeurt er echt iets in de zaal. Joyce weet haar persoonlijke verhaal perfect te combineren met, in ons geval de Internationale Vrouwendag en het onderwerp diversiteit & inclusie. Als je als mede organisator van het evenement alleen maar positieve reacties krijgt en hoort dat mensen erg onder de indruk zijn. Dan weet je dat er iets moois op het podium heeft plaatsgevonden!

Mark Bijen review lezing inspirerende spreker diversiteit inclusie
Mark Bijen
Secretaris InclusieAdviesRaad en JongNVWA | NVWA

Peter Visser

Joyce heeft met haar persoonlijke, inspirerende en enorm krachtige verhaal 300 leidinggevenden en mijzelf diep geraakt. De insteek betrof wendbaarheid en hoe je daar vanuit je innerlijke drive richting aan kunt geven. Joyce spreekt met tempo, flair en impact. Haar presentatie is persoonlijk en impactvol, en vol met rake boodschappen die zowel standalone als tezamen echt aanzetten tot anders denken en anders doen. Echt veruit de meest impactvolle spreker én boodschap

Peter Visser review lezing inspirerende spreker
Peter Visser
Program Manager | ABN Amro Bank

Vivienne de Leeuw

Indringend, persoonlijk, toepasbaar, kippenvel, toont de kracht van wat mogelijk is, opent je ogen. Enorm inspirerende keynote, gegeven door Joyce toegespitst op het thema Diversiteit & Inclusiviteit. Zij heeft op ongekende wijze het thema nieuw leven ingeblazen in onze organisatie. Aanrader!

Vivienne de Leeuw review lezing inspirerende spreker diversiteit inclusie
Vivienne de Leeuw
CFO | Port of Rotterdam

Lucien Engelen

Ik heb Joyce meegevraagd met een studiereis naar San Diego waar ze ook heeft gesproken op het NextMedHealth congres. De manier waarmee ze omgaat met haar uitdagingen is niets minder dan spectaculair. Ze weet het publiek mee te nemen op haar reis door hen door haar ogen te laten kijken en oren te laten horen en te boeien van begin tot eind. Zelfredzaamheid, veerkracht en vooral wendbaarheid zijn kernwaarden waarover zij met passie en ervaring spreekt.

Lucien Engelen review lezing inspirerende spreker
Lucien Engelen
Spreker en CEO | TransformHealth

Ellis Schrijvers

Joyce blies de zaal omver met haar krachtige en authentieke verhaal op het CNV-congres Toekomst van Werk. Haar ingrijpende relaas inspireert, zet aan tot denken en motiveert om direct aan de slag te gaan. Daarnaast is het fijn samenwerken met Joyce. Ze neemt de tijd om de opdracht te doorgronden, reageert snel en maakt haar presentatie tailor made. Kortom: een echte powerhouse, met wie je graag werkt.

Referentie - Inspirerend spreker Joyce de Ruiter - Ellis Schrijvers
Ellis Schrijvers
Communicatieadviseur | CNV

Inge van Herck

Tijdens ons symposium inspireerde Joyce tijdens haar dynamische en aangrijpende sessie: door gebruik te maken van onze wendbaarheid kan iedereen waarde halen uit elke levensgebeurtenis.
Je kan niet rondom de kracht en wendbaarheid die ze uitstraalt, op het podium en ook daarnaast. Een mindset die volledig aansluit bij onze eigen missie: het leven van onze gebruikers WAARDIGER en WAARDEVOLLER maken.

Referentie Inspirerend spreker Joyce de Ruiter Inge van Herck
Inge van Herck
Product Manager Ostomy Care | Hollister

Ralph van Disseldorp

Joyce zet een supersterk inhoudelijk verhaal neer. Dat heb ik meer mensen zien doen, maar de manier waarop ze dit doet is uniek. Zo krachtig in haar kwetsbaarheid. Zo vanuit haar eigen ervaring de verbinding makend met haar publiek. Ik sprak na haar presentatie diverse stoere collega’s die moesten toegeven dat ze met een brok in de keel hadden geluisterd.

Referentie Inspirerend spreker Joyce de Ruiter Ralph van Disseldorp
Ralph van Disseldorp
Hoofd communicatie/directie strategie | NVWA

Serge van Rooij

Joyce maakte direct indruk met haar verhaal. Je kon gedurende de hele presentatie een speld horen vallen. Dan weet je dat het qua impact wel goed zit…
Los van de indrukwekkende presentatie, is de hele samenwerking vanaf het eerste contact en voorbespreking tot en met nazorg uiterst professioneel.

Referentie Inspirerend spreker Joyce de Ruiter Serge van Rooij
Serge van Rooij
Trainer & Teamleider Bex*Impact Academy | Auteur ‘Waar laat ik mijn handen’

Dirkjan van Zoelen

From the beginning till the end the audience was amazed by the live changing story of Joyce. By mirroring, asking questions and telling a very honest story she was able to influence the thinking process of the audience. Because of her lecture my day and week became very valuable and it gave me an energy boost in the transformation which we are in at this moment.

Review Inspirational speaker Joyce de Ruiter Dirkjan van Zoelen
Dirkjan Zoelen
Manager R&D | Aspen Pharma

Eric van Deursen

Joyce managed to have 200+ colleagues to be silent for almost one hour. Many afterwards came to me and mentioned this was the most impactful story they’ve ever heard. I would therefore absolutely recommend Joyce might you want to organize an event around change, agility, real value. In one word: amazing!

Eric van Deursen
Partner KPMG

Rik Claes

Joyce heeft ons op een ongelofelijke manier geïnspireerd. Iedereen beleefde haar authenticiteit en kwetsbaarheid, maar ook moed en kracht. Iedereen zal zich deze voordracht altijd blijven herinneren en hierdoor proberen om het slachtofferschap wat los te laten. Dank je Joyce , je was geweldig.

Rik Claes
CEO | Benedenti Group

Hilbert de Vries

Als je Joyce als spreker uitnodigt weet je een ding zeker; haar verhaal en presentatie maken van begin tot eind diepe indruk. Zelden een uur meegemaakt met zoveel impact en waarde!

Hilbert de Vries
Bestuursvoorzitter | SSOE

Pascal Heynen

We waren onder de indruk van Joyce haar levensverhaal en de lessen die ze op een open, kwetsbare maar zeker ook krachtige manier met ons deelde. Ook de wijze waarop zij dit weet te vertellen vind ik bijzonder: beeldend, indruk-wekkend èn relativerend. Joyce heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Zij heeft ons daarmee na een lange periode van vooral digitaal werken en onderwijs verzorgen, een prachtige dosis levenslust bezorgd.

Pascal Heynen
Directeur Academie Gezondheidszorg | Saxion Hogeschool

Dave Venmans

Het verhaal van Joyce raakte me diep. Een voorbeeld hoe je vanuit je eigen kracht dromen waar kunt maken, valt en opstaat, kwetsbaarheid toont en samenwerkt om doelen te behalen.
Joyce weet je echt mee te nemen in haar verhaal en te laten voelen dat niets onmogelijk hoeft te zijn.

Dave Venmans
COO Business Support Functions | KPMG

Guy Buck

Joyce heeft op inspirerende wijze haar verhaal live verteld aan 200 medewerkers van Aafje tijdens ons jaarlijks kennispodium. Wow! Velen waar echt zichtbaar en hoorbaar geraakt. Tevens was Joyce de dagvoorzitter van dit kennispodium waarin ze mij vakkundig interviewde en het geheel soepel leidde. Een inspirerende vakvrouw!

Guy Buck
Voorzitter Raad van Bestuur | Zorgonderneming Aafje

Florien de Nijs

Joyce is een doorzetter, ambitieus en inspirerend. Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.

Florien de Nijs
Chief HR Officer | Exact

Quinten Fraai

Ik heb met bewondering naar haar verhaal geluisterd. Het is een authentiek verhaal, zonder zelfmedelijden en mét optimisme en positiviteit gebracht. Juist dát maakt het zo’n krachtig en inspirerende ervaring voor haar toehoorders. Ik wens Joyce nog veel meer toehoorders toe!

Quinten Fraai
CEO | Monuta

Simone Boogaard

Op het laatste moment moest onze bijeenkomst, vanwege de Coronamaatregelen, digitaal. Zonder problemen pakte Joyce dit op. Zeer professionele en inspirerende presentatie vanuit haar eigen studio. Mooie aanknopingspunten als je te maken krijgt met verandering en zo toepasbaar in dit Covid tijdperk. Wat een sterke vrouw. Chapeau en zeker een aanrader. 

Simone Boogaard
Directeur Projecten Metro en Tram | Gemeente Amsterdam

Joost van de Kamp

Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven. Als spreker heb ik haar meerdere malen mogen horen en iedere keer was er weer dat kippenvel moment. Mocht je aan de slag gaan met je team, ze willen laten inspireren en tot nadenken zetten, dan is Joyce degene die je zoekt.

Joost van de Kamp
HR Director | Jaarbeurs

Marc Hogenbirk

Yesterday, we brought together over 90 of our worldwide operating ProQRians for an online seminar on ‘change’ led by Joyce de Ruiter. In a very elegant and upmost innovate way, Joyce teached us how to master a mindset needed to embrace change and how to overcome managerial obstacles hampering transformations. All of us were captivated and inspired by Joyce. Everyone has a story to tell, but definitely not one like hers! We would love to host Joyce again soon! Thanks Joyce!

Marc Hogenbirk
Director Digital Health Technologies | ProQR

Mark de Witte

Zeer indrukwekkend verhaal waarin Joyce haar persoonlijke levenservaringen op een zeer kwalitatieve en relevante manier koppelt aan concrete bedrijfs -cultuur adviezen en persoonlijke levenslessen. Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo’n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien. Weet zeker dat niemand van de aanwezigen dit verhaal zal vergeten en ben er van overtuigd dat zowel ons bedrijf als iedere toehoorder hier iets goeds mee kan doen in de toekomst. Voor ieder bedrijf dat een goede bedrijfscultuur serieus neemt kan ik een presentatie door Joyce van harte aanbevelen.

Mark de Witte
CEO | De Kuyper Royal Distillers

Simone Astrid Jonker

Met haar persoonlijke en professionele aanpak, hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid. Een bron van inspiratie voor managers en medewerkers in een veranderende wereld!

Astrid Jonker
Director Human Resources | Port of Rotterdam

Nieuwsgierig naar wat Joyce als inspirerende spreker voor jouw evenement of bijeenkomst kan betekenen?

Wil je jouw publiek, team of organisatie eens op een andere manier inspireren en activeren? Boek Joyce als inspirerende spreker, zij weet thema's als verandering, wendbaarheid, mindset, veerkracht, duurzame inzetbaarheid, samenwerken, leiderschap en diversiteit & inclusie als geen ander te verweven in motiverende lezingen, keynotes en/of workshops.

Informeer naar de mogelijkheden. Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook haar eigen veranderproces. Doordat Joyce zich vooraf in haar publiek verdiept staat jullie verandering altijd centraal in haar verhaal.