Webinar

Meer informatie Webinar aanvragen WEBINAR De groeikansen van verandering Er wordt momenteel nog meer dan ooit een enorm beroep gedaan op onze wendbaarheid. In het webinar ‘De groeikansen van verandering’ geeft Joyce richting en concrete handvatten om een ‘agile mindset’ te ontwikkelen.

Hoe ontwikkel je een wendbare mindset?

Verandering

Verandering is de enige constante en door corona zijn de veranderingen in een nog sneller tempo op ons af gekomen. Er wordt meer dan ooit een enorm beroep op onze wendbaarheid gedaan. We werken massaal vanuit huis, zien elkaar voornamelijk digitaal en moeten ons houden aan extreme maatregelen die een grote impact hebben op ons gedrag en werkzaamheden. En daarmee ook op onze mindset…
Hoe ga je daar mee om?

De groeikansen van verandering

Was er maar een toverformule of een stappenplan dat je kunt volgen en afvinken en waarna je kunt zeggen: ‘Nu ben ik wendbaar!’. Maar helaas, dat is er niet.

In haar webinar ‘De groeikansen van verandering’ neemt Joyce je mee in haar beste persoonlijke inzichten en theorieën op het gebied van de psychologie van veranderen. Ze geeft onder andere antwoord op de vragen wat gevoelens van rouw, geluk, labels en negatieve stemmetjes in je hoofd te maken hebben met het ontwikkelen van een wendbare mindset. Een persoonlijk en interactief verhaal, met professioneel vormgegeven visuals en vol praktische inzichten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Gegarandeerd dat jouw team én jij jouw (digitale) deur weer geïnspireerd binnenlopen!

Hybride evenementen

Liever een online bijeenkomst organiseren vanaf een locatie, met een publiek dat online meekijkt via een livestream? Ook dat behoort tot de mogelijkheden: Joyce spreekt ook op hybride events.

Reacties van opdrachtgevers

 

 • Op het laatste moment moest onze bijeenkomst, vanwege de Coronamaatregelen, digitaal. Zonder problemen pakte Joyce dit op. Zeer professionele en inspirerende presentatie vanuit haar eigen studio. Mooie aanknopingspunten als je te maken krijgt met verandering en zo toepasbaar in dit Covid tijdperk. Wat een sterke vrouw. Chapeau en zeker een aanrader. 

  Simone Boogaard
  Simone BoogaardDirecteur Projecten Metro en Tram | Gemeente Amsterdam
 • Inhoudelijk een prachtig en aansprekend verhaal met veel aanknopingspunten voor eigen handelen. Daarnaast zag het webinar er prachtig uit met allerlei visuals. Echt een aanrader!

  Noëlle Uilenburg
  Noëlle UilenburgManager R&D | NSDSK
 • Yesterday, we brought together over 90 of our worldwide operating ProQRians for an online seminar on ‘change’ led by Joyce de Ruiter. In a very elegant and upmost innovate way, Joyce teached us how to master a mindset needed to embrace change and how to overcome managerial obstacles hampering transformations. All of us were captivated and inspired by Joyce. Everyone has a story to tell, but definitely not one like hers! We would love to host Joyce again soon! Thanks Joyce!

  Marc Hogenbirk
  Marc HogenbirkDirector Digital Health Technologies | ProQR
 • VOOR EEN TOPWEBINAR DIE BIJ (JOU) BLIJFT Als er iemand is die vanuit de praktijk kan vertellen hoe valt om te gaan met veranderingen, dan is dat Joyce wel. Haar indrukwekkende levensverhaal staat daar borg voor. Energierijk inspireert zij in haar webinar. Over veerkracht, over kansen en over wendbaarheid. Voor organisaties en belangrijker nog: voor de mensen die er werken. Haar motto: onderuit of vooruit. Wat heb ik er ontzettend veel en blijvend van geleerd!

  Arri Hartog
  Arri HartogDirecteur Gemeentebelastingen en basisinformatie & Onderzoekscentrum | Drechtsteden

Nieuwsgierig naar wat Joyce voor jouw evenement of bijeenkomst kan betekenen?

Ter inspiratie

Vergroot de beleving rondom je online bijeenkomst door de genodigden vooraf of achteraf een attentie te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een boek al dan niet aangevuld met een borrel- of fruitpakket die de deelnemers kunnen nuttigen tijdens het webinar.